Sponsor  
278229 Besøg siden November 2008
Sponsor
”Hverdagens Helte" – Motocross verdens store helte.

Lørdag den 17. marts blev der afviklet 2. afdeling af Vinterturnering Syd på Korskroen med 194 tilmeldte Motocross kører.
Arrangørerne Vestjysk Motocross Club ønsker, at sige stor tak til repræsentanterne for Røde Kors, som var samaritter til stævnet - de har gjort en stor forskel!

I en pause fik en af deltagerne et hjertestop, men ved hurtig og dygtig indsats fra Dansk Røde Kors fik de ham genoplivet. Meddelelsen lørdag fra sygehuset var, at patienten var uden for livsfare.

Vi er glade for vores samarbejde med Røde Kors, som hver gang vi har et stævne, stiller med en grundkerne af personer, som har et indgående kendskab til sporten og banen. De har gennem årene været til stor nytte for de kører der har fået skader, og giver os tryghed ved at gennemfører arrangementerne, i bevidstheden om, at professionel hjælp kan ydes til de uheldige her og nu på stedetDe 5 mand er i sandheden Hverdagens Helte – Motocross Verdens Store helte!
Vi kan kun sige tak, men det rækker slet ikke i dette tilfælde, et liv blev reddet takket være de 5 dygtige Samaritter. "Mange tak skal i ha!”

Med venlig hilsen
VMCC
Jørn Haahr


Gå tilbageSidst opdateret d. 27 marts webmaster: E@mail I dag Sřndag den 24. juni 2018